Stauffer Salon

In onze Stauffersalon vindt u zes verschillende Stauffer banken. Stauffer banken zijn gemotoriseerde banken met bewegende delen, waarbij diverse delen van het lichaam voortdurend in beweging zijn. De spiergroepen worden hierdoor liggend getraind.

Op de banken, die ieder 10 minuten duren, worden de gewrichten versoepeld en spieren verstevigd zonder daar grote inspanning voor te moeten leveren. De banken ondersteunen uw lichaam en schakelen als het ware de zwaartekracht uit. Zo hoeft u niet tegen een weerstand werken . Dat is de reden waarom u geen last heeft van spierpijn, vermoeidheid en transpiratie. De bloedcirculatie wordt bevorderd en benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen kunnen zowel passief als actief worden getraind.

Staufferbanken zijn uitermate geschikt voor mensen met een chronische beperking zoals reuma, artrose, osteoporose, overgewicht, lage rugklachten etc. Bij eventuele medische klachten kunnen wij het programma zodanig aanpassen dat het bijna voor iedereen geschikt is. Wij kunnen hierbij altijd terugvallen op adviezen van onze fysiotherapeuten.

Power Plate

U wilt snel een strak lichaam? De oplossing: de Power Plate Next Generation. Geschikt voor iedereen, voor elk niveau en zeer geschikt voor (sport)revalidatie.

De Power Plate genereert trillingen door een snel bewegend platform. Alle bewegingen die u daarop maakt, worden versterkt. Een enkele buikspieroefening op de Power Plate heeft hetzelfde effect als vele buikspieroefeningen op een gewone ondergrond. Kom langs en ervaar het zelf… Succes in tien minuten is mogelijk!