Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Lees meer over Powerslim

Powerslim Coaches

Ingrid Rabelink

Mijn naam is Ingrid Rabelink en ik help jou graag met het bereiken en behouden van je streefgewicht door middel van PowerSlim. Ik kies voor PowerSlim omdat het de beste producten bevat met de hoogste kwaliteit. En je bent wat je eet, dus dan is kwaliteit erg belangrijk. Het eerste traject zal bestaan uit het afvallen en behalen van je streefgewicht. Na het behalen van je doel zal ik je uiteraard ook begeleiden om op gewicht te blijven. Ik ben gedreven en wil altijd mijn doelen bereiken. Mijn doel is dus ook jouw doel en samen gaan we ervoor!

Silbarka Osman

Ik ben Silbarka Osman en naast PowerSlim coach ook fitnessinstructeur. Naast het begeleiden op voedingsgebied kan ik je dus ook op het trainingsgebied verder helpen. Ik vind het erg fijn om jou te mogen begeleiden en te coachen bij het behalen van je streefgewicht. Het is lastig om gezond te eten en vooral ook te blijven eten. Met PowerSlim en mijn coaching ga ik jou erbij helpen dit te bewerkstelligen. Het positieve resultaat wat je bereikt maakt je zekerder en zorgt ervoor dat je je prettiger gaat voelen! Dat geeft mij ook positieve energie.

Maak een afspraak met onze PowerSlim Coach