CrossCube XXL

Wil je kracht en conditie combineren? Dan hebben wij de CrossCube voor je. Samengesteld met verschillende trainingsmethodes helpt Crosscube je om jouw fysieke vaardigheden te verbeteren. Elke training is verschillend zodat jouw lijf constant geprikkeld word. Door het trainen in groepsverband wordt er ook op een leuke manier competitief getraind. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen. Een completere training voor je hele lichaam bestaat niet!

Bokszaktrainingen

Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Een hogere vetverbranding. Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Met bokszaktraining sla je minstens acht vliegen in één klap!

XCO TRAINING

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.  Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Dit noemen we ‘Reactive Impact’.  Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest.

Megawalk

In 45 minuten tijd verbrand je zeer veel calorieen! Megawalk kun je vergelijken als een soort spinning, maar dan op crosstrainers. Een ideale les dus om af te vallen, maar ook om je conditie verbeteren! Deze crosstrainers zijn uitgerust met een vliegwiel waardoor je en andere weerstand creeert op je benen. Daag jezelf uit en doe mee met Megawalk!

Pilates

Tijdens een les pilates wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Vanuit de buik-, rug-, been- en bilspieren worden alle oefeningen opgebouwd. Pilates resulteert in een krachtig, soepel lichaam een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. Kortom, een gezonde lichaam en geest bereik je met Pilates.

Zumba

Zumba is nog steeds razend populair in Nederland. Het is een fitnessworkout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde  danspasjes en dus voor jong en oud geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip-hop muziek is elke les weer een feest! Je wordt er niet alleen  vrolijk van, want je werkt ondertussen ook nog de nodige kilootjes weg.

Callanetics / Buik Billen Benen

Callanetics is al jarenlang populair bij Sport & gezondheidscentrum Physique. De les begint met een warming-up. Daarna train je op muziek het hele lichaam met diverse spierversterkende oefeningen en verschillende attributen. Callanetics is geschikt voor beginners tot vergevorderde. Wil je in drie kwartier werken aan je hele lichaam, zonder al te veel moeilijke bewegingen, volg dan een les bij ons.

Bodyforming / Total Body Work Out

Total Body Work Out is een complete lichaamstraining binnen een uur! In de les kunnen verschillende lesvormen voorbij komen. Vaak wordt een stuk Aerobics en Steps afgewisseld met diverse spiertrainingen. Zoek je veel afwisseling? Probeer dan eens een Total Body Work Out en ervaar het gevoel.

Breakdance

Wie het leuk lijkt om op zijn hoofd te staan of andere gekke moves te maken moet deelnemen aan Breakdance bij Physique! In de leeftijd van 14 – 17 jaar kun je deelnemen. Een zware maar toch vooral ook leuke training waarbij je allerlei moves leert!