Cardio Circuit

Een zeer afwisselende leuke les waarbij je 45 tot 60 minuten zowel je conditie als alle grote spiergroepen traint. De instructeur zet een parcours uit met allerlei verschillende oefeningen. Elke oefening die is uitgezet volg je ongeveer 1 minuut waarna je vervolgens doorschuift naar het volgende station. De instructeur leidt deze les en zorgt ervoor dat iedereen de oefeningen goed uitvoert. Cardio circuit is snel en effectief trainen in groepsverband. Doordat dagelijks de oefeningen varieren blijft het ook leuk en uitdagend!

Seniorenfitness

Seniorenfitness is eigenlijk hetzelfde als cardio circuit met als verschil dat de intensiteit van de les lager is en er gezamenlijk een warming-up plaatsvindt. Met name naarmate je ouder wordt is blijven bewegen nog belangrijker. Seniorenfitness bij Physique is een afwisselende training waarbij iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Kun je dus bepaalde oefeningen lichamelijk niet uitvoeren? Geen probleem dan zoeken wij oefeningen die wel gedaan kunnen worden. Uiteraard is gezelligheid ook erg belangrijk waardoor gezamenlijk na de les koffie gedronken wordt in ons sportcafé!

Buik Billen Benen kwartier

Op vaste uren wordt elke dag in de fitnesszaal een buik-billen-benen kwartiertje gegeven. Het is eigenlijk heel simpel: je pakt een fitnessmatje en doet een kwartier lang mee met de oefeningen die de fitnessinstructeur voor doet. Een mooie aanvulling op je dagelijkse training of bijvoorbeeld na een cardio work-out als club cycle of megawalk!