Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Sport- en Gezondheidscentrum Physique is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Business fit

Sporten heeft vele voordelen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een vitaal leven een belangrijke voorwaarde is voor succesvol en duurzaam functioneren in deze maatschappij. Het belangrijkste voordeel is dat u op een ontspannen manier werkt aan uw lichamelijke gesteldheid. Vanwege tijd of andere redenen wordt sporten nog wel eens overgeslagen, ‘Business Fit’ is voor ondernemers, directieleden en managers de oplossing.

Iedere dinsdag staat er van 7.30 uur tot 8.15 uur een groepsles Spinning op het programma. Deze les wordt verzorgd door Gerard Beijer van de Terborgse Wijncentrale. Vervolgens worden er 15 minuten spierversterkende oefeningen gedaan in de fitnesszaal. Na het sportieve gedeelte staat er een kopje koffie/thee voor u klaar. Uiteraard kun je een keer een vrijblijvende proeftraining komen volgen.