Cardiotraining

Cardiotraining is de training van het hart- en vaatstelsel, oftewel het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Het verbeteren van de conditie hangt  tevens nauw samen met het verbeteren van lenigheid, snelheid en coördinatie. Cardiotraining bij Physique doe je op onze Startrac apparatuur waaronder o.a. de loopband, crosstrainer, fitnessbike en roeimachine.

Krachttraining

Krachttraining is het trainen van spieren waardoor de spiermassa groeit en/of het spieruithoudingsvermogen wordt vergroot. Krachttraining bij Physique kan zowel individueel als in groepsverband worden uitgevoerd met gebruik van onze Gym80 krachtapparatuur.

Afvallen met behulp van krachttraining!

Zowel voor mannen als vrouwen is krachttraining belangrijk om je spieren sterk te houden waardoor blessures voorkomen kunnen worden. Wat veel mensen niet weten is dat krachttraining (spieruithoudingsvermogen) samen met cardiotraining een ideaal programma is om af te vallen. Spieren verbruiken energie, dus door meer spieren te kweken verbrand je meer energie, zowel in rust als tijdens een cardio work-out. Over het algemeen is fitness dus opgericht het lichaam te belasten waardoor de belastbaarheid van het lichaam vergroot wordt.

Hoe werkt fitnessen bij Physique?

De fitnessinstructeurs van Physique zorgen ervoor dat jij met het juiste programma en onder goede begeleiding aan het sporten gaat. Daarbij houden wij in het trainingsprogramma rekening met jouw persoonlijke belasting en belastbaarheid, wensen en doelstellingen. Ieder individu vraagt om een eigen vorm van begeleiding. De één vind het prettig om intensief begeleid te worden en de ander gaat liever zijn/haar eigen gang. Na een korte intake met één van onze instructeurs achterhalen wij jouw verwachtingen, wensen en doelstellingen voor het trainen bij Physique. Hierop zal Physique de begeleiding afstemmen op elk individu.