Club Joy is een bedrijf dat gestandaardiseerde groepstrainingsprogramma’s ontwikkeld voor de fitnessbranche. Tevens verzorgt Club Joy opleidingen tot groepslesinstructeurs en organiseert het kwartaaldagen waardoor onze instructeurs altijd bijgeschoold blijven. Kwaliteit staat voorop!

Voor de groepslessen beschikt Physique over twee grote aerobiczalen en er is een aparte Indoor Cycling zaal met 31 Spinners. De zalen zijn o.a. voorzien van airconditioning en voldoen aan de hoogste eisen.  Club Joy heeft tien programma’s in haar pakket waarvan er 4 bij Physique gegeven worden.

Clubjoy Challenge

Wat is Clubjoy Challenge?
Clubjoy Challenge is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat.

Is Clubjoy Challenge iets voor mij?
Clubjoy Challenge is geschikt voor ieder fitheidsniveau: van jong tot oud. Diegene die namelijk uitdaagt, ben je zelf. Clubjoy Challenge laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een droomfiguur en topconditie.

Hoe ziet een Clubjoy Challenge les eruit?
Je traint alle belangrijke spiergroepen, terwijl je wordt aangemoedigd door je coach en je groepsgenoten. Dit laatste is een essentieel onderdeel: samen spoor je elkaar aan om tot het uiterste te gaan. Dat werkt zeer stimulerend en zorgt ervoor dar je de workout langer volhoudt.

Clubjoy Power

Wat is Clubjoy Power?
Clubjoy Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maak van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt individueel aangepast naar jouw wensen. Clubjoy Power is ideaal als je wilt werken aan je lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht!

Is Clubjoy Power iets voor mij?
Clubjoy Power is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Clubjoy Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een Clubjoy Power les eruit?
De coach, de muziek de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale work out. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Clubjoy Cycle

Wat is Clubjoy Cycle?
Clubjoy Cycle is een indoor fietsprogramma  voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van de meest populaire programma’s. we zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge verbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Is Clubjoy Cycle iets voor mij?
Clubjoy Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een Clubjoy Cycle les eruit?
De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uit daagt om snel mee te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen voor de optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Clubjoy Yoga

Wat is Clubjoy Yoga?
Clubjoy Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Clubjoy Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Clubjoy Yoga biedt de oplossing!

Is Clubjoy Yoga iets voor mij?
Clubjoy Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Clubjoy Yoga je om fit te worden. Als jij opzoek bent naar balans in je leven, dan helpt Clubjoy Yoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een Clubjoy Yoga les eruit?
De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd. Een gezond lichaam en nieuwe energie.