Gwen
Mijn naam is Gwen van den Hondel. Ik kamp al sinds dat ik klein ben met overgewicht. Alle diëten van het alfabet geprobeerd, van crash dieet tot koolhydraatarm. In het begin werkte het even, maar wat eraf ging kwam er net zo snel weer aan. Het jojo effect, 10 kilo eraf, 15 kilo eraan. Jaar in jaar uit. Een goed en gezond voedingsbalans kwam in mijn woordenboek helaas niet voor. En al helemaal niet toen ik ging samenwonen.

Totdat ik mijn zwaarste gewicht ooit had bereikt, een getal met 3 cijfers. Ik verstopte mij in mijn kleding, droeg te wijde kleren, laag over laag om alles maar een beetje te bedekken zodat men niet zag hoe erg het was.

Ik ben eenmaal een levensgenieter met veel sociale contacten. Helaas komen er dan veel gezellige wijntjes en hapjes bij kijken. Ik wist voor mijzelf geen rem, niet 1 stukje stokbrood, nee het hele mandje was voor mij.

Ik begon me steeds meer te verstoppen en at mijn gevoelens weg, de bekende emotie eter. Als ik blij was at ik om wat te vieren, zat ik niet lekker in mijn vel? Dan begon ik ook te eten. Na mijn eetbuien had ik vaak spijt en werd ik boos op mezelf. Toch bleef ik doorgaan.

Mijn moeder vertelde me dat ze ging trouwen op Ibiza. De ramp scenario’s vlogen mij door het hoofd. Aangezien de rest van mijn familie én aanhang een prachtig figuur heeft, moest ik mij vertonen met een gewicht dat 3 cijfers kenden. Ik besloot om te gaan shaken, het crashdieet met maximaal 500 kcal per dag. Drinken…Drinken…Drinken.

Mijn moeder heeft een zesde zintuig en die merkte al snel dat ik ongelukkig was in mijn lichaam. Mijn moeder bezig om de laatste paar kilo’s voor haar bruiloft te verliezen en volgde het PowerSlim afslankprogramma. Ze vertelde mij hoe razend enthousiast ze over de begeleiding en de PowerSlim producten was. Ik als 24- jarige zat op dat moment in de ontkenningsfase. Ik werd boos op mijn moeder dat ze zich met mijn lichaam bemoeide, ook al wist ik dat het goed bedoeld was.

Ze liet mij een muffin van PowerSlim proeven met een heerlijke PowerSlim jam. Ik genoot ervan. Was dit een dieet?
In mijn achterhoofd wist ik dat ik van de shakes na een tijd weer het dubbele zou aankomen en nooit een gezonde levensstijl onder de knie zou krijgen.

Vrijblijvend heb ik een afspraak gemaakt en besloot ik om met het PowerSlim afslankprogramma te beginnen. Ik dacht niet geschoten altijd mis. Ik ging vol aan de bak met het PowerSlim starterspakket. Ik kan je vertellen, ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een afslankprogramma. Je mag zes keer per dag genieten van lekker eten. Ik kon ’s avonds aanschuiven met mijn bord in plaats van een shake beker.

Ik voel me weer fantastisch en heb energie voor 10. Ik ben gaan beseffen dat een gezonde regelmatige levensstijl het gouden woord is in mijn verhaal.
Dankzij het PowerSlim heb ik nu een heel ander figuur gekregen. Een figuur waar ik mij zelfverzekerd in voel en dit straal ik ook uit! De verhullende kleding ligt nu in de prullenbak. Welkom maat 38!

Johan

Ik ben altijd fors geweest en heb heel vaak al geprobeerd om af te vallen, maar dat is zo moeilijk. Iedereen weet natuurlijk allemaal hoe het moet, maar ja, als je van lekker eten en een pilsje houdt! In juli 2014 heeft mijn vrouw PowerSlim ontdekt. Na het stoppen met roken en een zwangerschap was ze het beu en wilde ze van de kilo’s af. En daarop vroeg ze mij of ik mee wilde doen. Behoorlijk sceptisch besloot ik om mee te gaan met de gedachte, we zien het wel. Zo gezegd, zo gedaan en een afspraak gemaakt bij Marisa. Na een super leuk gesprek meteen gestart en de volgende dag vol goede moed begonnen. Na een week was het eerste weegmoment daar en meteen super resultaat. Gelukkig hield dit zo aan en al snel was ik behoorlijk wat kilo’s kwijt.

De wekelijkse weegmomenten werden zelfs een avondje uit, even gezellig bijkletsen met Marisa en weer vol motivatie de deur uit.
Ik zit ben nu ruim 28 kilo kwijt en al sinds oktober 2014 op mijn streefgewicht. Nog steeds voel ik me fysiek en mentaal een stuk beter. En krijg ik nog steeds complimenten van bekende die me een tijdje niet hebben gezien. Ik sta nog een jaar onder begeleiding bij Marisa zodat ik niet meer in mijn oude patroon kan vervallen, ook a hebben we geen wekelijkse gezelligheid meer, ik wil je toch heel erg bedanken voor de tips, adviezen en motivatie om de kilo’s kwijt te raken. Super bedankt!!