Over Physique

In 1985 is Physique opgericht onder de naam ‘Fitnesscentrum Physique’. Het centrum werd gevestigd aan de Ettensestraat 19 in Terborg. Aanvankelijk was Physique een bescheiden fitnessruimte van amper 200 vierkante meter.

Fitnesscentrum Physique is door de jaren heen uitgegroeid tot een sportcentrum van ruim 1.000 vierkante meter. De lokaliteit werd steeds verder uitgebreid met alle medewerking van de firma Kaak uit Terborg, de eigenaar van het pand. Doordat het ledenaantal en de diversiteit van het tot Sport & gezondheidscentrum Physique omgedoopte centrum nog steeds toenamen, voldeed de lokaliteit niet meer.

Samen met burgemeester Evenhuis en Wethouder Ellie Dings werd gezocht naar een andere locatie en lokaliteit. Door de medewerking van de burgemeester en wethouder werd het plan van de nieuwbouw gerealiseerd. De nieuwbouw van sport & gezondheidscentrum Physique was een onderdeel van het “Paasbergcomplex” dat samen met de volgende accommodaties een heel complex omvat: 4 voetbalvelden, 8 tennisbanen, middelbare school, openluchtzwembad, sportcafé, ruime parkeergelegenheid, skatebaan, sporthal, outdoor sport, receptie en vanaf eind 2015 ook een overdekt zwembad!