SoccerSquash
SoccerSquash is dé nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten. Deze snel groeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale soccersquash-bal op een standaard squash/ricochetbaan. De bal is gratis te lenen bij de receptie.

Club Move
Deze sensationele nieuwe les is een combinatie tussen Zumba, SH’BAM en CXWORX. Club Move is de revolutionaire training, die je mentaal en fysiek uitdaagt. En is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen, de romp willen verstevigen en hun conditie willen verbeteren.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats.

Club Move is energiek, uniek, afwisselend en het geeft je een fantastisch gevoel! In iedere les zullen low impact moves worden afgewisseld met high impact moves. Op deze manier is iedere les een ware interval dans party!

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, functionele kracht, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Meld je nu snel aan bij de receptie of via onderstaande link!

www.uwsportcentrum.nl/aanmeldingsformulierclubmove

Start vanaf 1 September! Iedere donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.